haziran ayında olursa büyüklerımızın katılma olanagı daha yüksek olur diye düşünüyorum
Arkadaşlar 2007 muttafi pikniği yapmayı düşünüyorum ancak tek başıma kaldım bu bir yana acaba yaparsak ya kimse gelmezse ne yapacağız endişeside taşıyorum doğrusu
Birde bu kısa sürede mümkün olan muttafililere haber duyurabilecekmiyiz buda bir sorun
Piknik duyurusu için www.muttafi.com ve https://muttafi.com anasayfalarında yanı foruma giriş yapmadan da görülecek seklinde duyuru yapacağım amaç daha fazla muttafiliye ulaşmaktır
Lütfen herkes birşeyler yazsın
Lütfen herkes kendi çevresindeki muttafililere pikniği duyursun gerekirse tel ile arasın bunu kendinize görev sayın.
Piknik alanında masa sandalye kıralamak isterdik ancak bütçemiz olmadığı için bunu yapmamız mümkün değil
Ancak yaşlı muttafililerde gelmek istiyorlar onlar yere bez serip oturamazlar bundan dolayı bir kaç masa sandalye ya aramızda olan kişilerden toplayacağız ya elini cebine atabilecekler atıp alacağız yada kıralanıyorsa kıralayacağız bilemiyorum ama bu yaşlı muttafilileri rahat ettirmek bizim görevimizdir.
Yorumlarınızı bekliyorum piknik tarihi belirleyelim en iyi günü bulalım diyorum.
Son düzenleyen Adem GENÇ, 06-Mayıs-2007 saat 16:34.
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...!
(M.Akif Ersoy)
haziran ayında olursa büyüklerımızın katılma olanagı daha yüksek olur diye düşünüyorum
Ne irfandir veren ahlaka yükseklik ne vicdandir. Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandir
Cuma iyi olur Haziran ayi uyar,elimizden gelenide yaparız.
Kusura bakmayın ama bu pikniği yapmayı vazgeçtim sebebi hem muttafi forum eski canlılığı kalmadı kişiler terketti kimse gelmez diye düşünüyorum hemde ben yalnız kaldım bu işin içinden tek başıma kalkamayacağımı düşünüyorum
Kismet olursa daha soraki senelerde belki yaparız
Tekrar kusura bakmayın bende çok istiyordum ama olmadı önemli olan dostça ve sağlıklı kalalım.
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...!
(M.Akif Ersoy)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin