şunu 15 hazırana alalım hem çaylar bitmiş olur hemde okul daha iyi olur derim.
bu piknığe gelmeyi çok arzuluyordum yinede gelmeye çalışacağım belki benim gibi gelmek isteyende olur dedim emek sarfedenlere şimdiden teşekkürler.
Forumumuzun 28 mayıs 2006 da düzenlediği pikniğin ikincisi bu sene
1 Hazıran 2008 tarihinde istanbulda yapılacaktır. Birinci pikniğin tadı damağımda kaldı diyenler ve kaçırdım diye üzülenler için kaçırılmayacak bir fırsat.
Bu piknik sıradan bi piknik olmadığı, işlerimiz dolayısıyla bir araya gelemediğimiz akrabalarımız ve köylülerimizle kaynaşıp eğleneceğimiz güzel bir ortam olacağı kuşkusuz. Bu nedenle bu pikniği mümkün olduğu kadar çok kişiye duyurmamız gerekmektedir ve bunu da siz değerli muttafi forum üyeleri yapacaktır. Bu piknik için özel bi davet yoktur, muttafili olan ve muttafi ile bağlantısı olan herkes davetlidir.
Piknik yapılacak alanın krokisi ilerleyen tarihte forumda yayınlanacaktır. bu süre içinde sizlere rahat ulaşabilmemiz için forumda e-mail adreslerinizi ve telefon numaralarınızı lütfen güncelleyin.Piknik hakkındaki hertürlü görüş ve önerilerinizi buraya yazabilirsiniz.
Piknik alanımızın yerinin videosunu izlemek için tıklayınız...
https://muttafi.com/videolar/mutt...ilacak_yer.wmv
Playeri tıklayın ve videoyu izlemek için lütfen biraz bekleyin.....
Not: tam ekranda seyretmek için video oynarken ekranı sağ tıklayın "Yankınlaştır" seçeneğinden "Tam Ekran" seçeneği tıklayın
* Piknik günü ulaşımda yaşayacağınız sıkıntılar için.....
Murat GENÇ - 0541 253 08 53
Adem GENÇ - 0542 234 48 50
Son düzenleyen Adem GENÇ, 11-Mayıs-2008 saat 23:05.
Başarı istediğini elde etmektir. Mutluluk ise elde ettiğini sevmektir...
şunu 15 hazırana alalım hem çaylar bitmiş olur hemde okul daha iyi olur derim.
bu piknığe gelmeyi çok arzuluyordum yinede gelmeye çalışacağım belki benim gibi gelmek isteyende olur dedim emek sarfedenlere şimdiden teşekkürler.
Aliciğim bu belirlenen tarihte olacak diye bir kural yok burada gözetilecek hedef pikniğe en çok muttafili hangi tarihte gelebilir önemli olan bu diye ben şahsen düşünüyorum
Çaylar Mayısın ilk gününde başlanabileceğini söylüyorlar bilmiyorum ama 1 ayda çaylar bitmiyor mu? unuttuk çay toplamamaya toplamamaya![]()
Birde şu var diye düşünüyorum okullar bittimi İstanbul'dan herkes ya tatile yada memlekete gider kimse kalmaz diye şahsen düşünüyorum
Bu tarihi ve pikniği planyan Murat GENÇ 8 haziranda düşünmüştü ama oss sınavlarımı ne var diye 1 Hazirana aldı.
Ama burada herkes fikrini yazarsa en doğru bir zaman seçileceğinden eminim yani herkes kendine uygun olacak zamanları belirtirse çoğunluğa uyulur diye düşünüyorum.
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...!
(M.Akif Ersoy)
bir aksılık çıkmasa 1 mayısta kampanya açılacağı söylendi genel müdürlükçe 31 mayısta bitmeye bilir diye dedim öss sınavını düşünemedim 8 hazıran iyi bence belki köyden gelen olacaktır ben gelmeyi çok istiyorum çay biterse 1 hazıranada varım
herkese sevgi ve selamlar.
Ali abicim adem abininde belirttiği gibi sizden gelen isteklere göre tarih değişikliği olabilir ancak okulların kapanması sanırım 8 hazıran ve 15 hazıranda oss haftası bu nedenle 1 hazıranın uygun olacağını düşündük. yinede gelecek önerilere göre tarih değişimi olabilir. köye selamlar...
Aliciğim Murat süper tulumcu getiriyormuş bunu kaçırmamanı öneriyorumsonra çok pişman olacaksın ama nafile ona göre varsın olsun çay 2 gün geri kalsın
.
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...!
(M.Akif Ersoy)
FORUMUMUZ OLMASA NE OLCAKTI VALLAH ABİM MURAT GENÇ AMCAM ADEM GENÇ ' e SONSUZ TEŞEKKURLERIMI SUNUYORUM...
__MUTTAFİ GEÇİLMEZ__
onerıyorum muttafı dıye senede bır gun yapalım ıstanbul var burdada olsun onek 1 hazıran mutaflıler gunu ılan edelım her sene gun aynı çok guzel olur benım fıkrım kım nerde ıse orda kutlansın saygılar
kara osman OĞLU
Temel abi çok güzel düşünmüşsün. köyde de bunu yapmak gerekir. Çok güzel yaylalar var. Bi tarih belirleyip köyde de bu tip şenlikler yapılabilir. ama mutlaka birilerinin öncülük yapması gerekiyor. İnşallah köyde de bu tip etkinlikleri görürüz...
bencede köyde bir piknik yapılmalı..sadece istanbulda yapılmamalı..istanbul'a gelemeyenler napsıno yüzden muttafi'de de yapıLsın derim
![]()
ah şu yaLnızLık
kemik gibi
ne yana dönsem batar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin