Adem haklısın galiba herşeyi senden istiyoruz,insan biraz aktif oldumu her nedense altında bir şeyler arıyoruz,canın sağolsun ne yapalim.
Merhaba,
Birçok kişi muttafi pikniğin yapılmasını istiyor ancak bunu ben yapmak istemiyorum zaten ille de ben yapacağım diye bir kural olmaz bu pikniği organize edecek ve yapacak kişilere de engel olmak istemiyorum
Muttafi pikniği düzenleyecek organize edecek birileri varsa yapabilirler bende elimden geldiği kadar yardımcı olurum üyelere mesaj çekilecek ise mesajı yazarsınız adınıza mesajı çekerim
Yanı bu pikniği yapmayan engel olan ben olmak istemiyorum yapmak isteyen veya isteyenler varsa yapsınlar
Bundan sonra hiçbir organizasyon başında bulunmayacağım ama her muttafili gibi içinde olup iştirak ederim.
Saygılarımla
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...!
(M.Akif Ersoy)
Adem haklısın galiba herşeyi senden istiyoruz,insan biraz aktif oldumu her nedense altında bir şeyler arıyoruz,canın sağolsun ne yapalim.
Degerli Muttafili Arkadaslarim
Alt Tarafi Bir Piknik Bunun Icin Organizatore Gerek Yokki
Niye Organizator Ariyorsunuz
Sadece Mesajlasip Nerde Piknik Yapacaginiza Ve Ne Zaman Yapacaginiza Karar Vermelisiniz
Piknik Alaninin Girisinde Bulusun Olsun Bitsin.cok Cok Bir Cd Calar Getirip Tulum Isini De Oyle Hallediniz
Bu Bu Kadar Zor Olmasa Gerek.
yapalım ıyı olur ayrıca sıte ıçın çok teşekur ederım adem bey ben hasta olmasamben yapardım
kara osman OĞLU
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin